Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο του διήμερου 9ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα επισκέφτηκε την Ναυτιλιακή Βιομηχανική Περιοχή στο Πλατυγιάλι Αιτ/νιας και το Δημαρχείο του Αστακού ενώ όπως είπε βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με επενδυτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες , που ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση της τεράστιας αυτής υποδομής, για την παροχή υπηρεσιών logistics.
Στη σύσκεψη στο Δημαρχείο Αστακού πήραν μέρος ο δήμαρχος Ερ. Γαλούνης , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, ο διευθυντης του γραφείου του υπουργού Υποδομών Χρ. Σπίρτζη, Σταύρος Καραγκούνης, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Το λιμάνι του Πλατυγιαλιού ανήκει σε τραπεζικούς ομίλους ,στόχος είναι να μειώσουν τις απαιτήσεις τους οι Τράπεζες και το λιμάνι να λειτουργήσει ως διαμετακομιστικό κέντρο από εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων και με προορισμό αγορές της Ευρώπης.
Νίκη Παπαδούλα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος