Στην ΕΡΤ Πάτρας ο Χάλκινος Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Μπακοχρήστος – «Νιώθω υπερηφάνεια και ικανοποίηση»

Το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στην άρση βαρών σε πάγκο κατέκτησε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος. Ο Έλληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -54κ. πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165κ.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Καζάκος Ντεγκτιάρεφ με 174κ., ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Μπουρλόν με 165κ.

Ο αγώνας του Ξηρομερίτη αθλητή Δημήτρη Μπακοχρήστου, που κατάγεται από  το Μοναστηράκι της Βόνιτσας, ήταν άψογος, καθώς είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες (157κ., 163κ. και 165κ.). Η τρίτη προσπάθεια ήταν αυτή που του χάρισε το μετάλλιο, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε άτυχος, καθώς ο Μπουρλόν  που ήταν μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς (52.95, αντί 53.10) κατέκτησε  το ασημένιο μετάλλιο.

Στην ΕΡΤ Πάτρας ο Χάλκινος Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Μπακοχρήστος – «Νιώθω υπερηφάνεια και ικανοποίηση»
Bakochristos Dimitrios / Men’s -54 kg Final

Ο Χάλκινος Παραολυμπιονίκης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης μίλησαν στην ΕΡΤ Πάτρας για τον αγώνα ,  τις δυσκολίες της προετοιμασίας αλλά και για το γεγονός ότι χάθηκε το ασημένιο μετάλλιο για 15 γραμμάρια σωματικούς βάρους.

Ο Δημήτρης  Μπακοχρήστος κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη φορά τo χάλκινο μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες μετάλλιο, καθώς τα είχε καταφέρει και  στο Ρίο το 2016.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος