Τον Πανιώνιο εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει ο Προμηθέας την πρώτη αγωνιστική της Basket League , ενώ στο νεοσύστατο θεσμό του Super Cup , η ομάδα της Πάτρας θα αντιμετωπίσει στον 1ο ημιτελικό την ΑΕΚ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ η κλήρωση του 29ου Πρωταθλήματος Basket League 2020-21. Η ομάδα του Προμηθέα θα φιλοξενηθεί στην πρεμιέρα, στις 10 Οκτωβρίου, από τον Πανιώνιο. Την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας εκπροσώπησαν ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Αγραβάνης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ και εκπρόσωπος της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ, Χρήστος Μήλας.
Στην κλήρωση του Super Cup, του νέου θεσμού που καθιέρωσε ο ΕΣΑΚΕ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με την συμμετοχή των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας του περσινού Πρωταθλήματος 2019-20, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Προμηθέα Πάτρας.
Ο Προμηθέας θ’ αγωνιστεί στον 1ο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα συγκρουστούν Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Περιστέρι.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος