Κανέλλα και γαρύφαλλο είναι τα βασικά συστατικά για το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας την Τεντούρα. Ποτό σκουρόχρωμο με πολύ γλυκιά και ευχάριστη γεύση.
Η διαδικασία παρασκευής της γίνεται σε σύγχρονα εργαστήρια. Η παραγωγή, εμφιάλωση και η τυποποίηση της συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τη μυστική συνταγή του ιδιαίτερου αυτού ποτού.
Ολοένα και περισσότερα προϊόντα με γεύσεις τεντούρα προστίθενται στον κατάλογο που διαθέτουν οι ποτοποιίες. Με γεύσεις βύσσινου και μαστίχας αλλά ακόμα και λουκούμι με γεύση τεντούρα κυκλοφορεί και φαίνεται να κερδίζει μέρα με τη μέρα τους καταναλωτές. Δίκαια την χαρακτηρίζουν ως την άγνωστη αρχόντισσα πατρινιά.
Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου