Πάτρα: Τρεις ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από μαθητικό πάρτι – Έρευνα για ηλεκτρονικό τσιγάρο

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις ανήλικοι το βράδυ του Σαββάτου, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχαν σε μαθητικό πάρτι που γινόταν σε σπίτι στο Σούλι Πατρών, χωρίς την παρουσία ενηλίκων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες κι ενώ το πάρτι 15χρονων και 16χρονων βρισκόταν σε εξέλιξη, κλήθηκε το ΕΚΑΒ από παιδιά που συμμετείχαν, καθώς όπως είπαν, τρεις μαθητές δεν αισθάνονταν καλά.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους τρεις ανήλικους στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται, χωρίς η κατάσταση τη υγείας τους να εμπνέει ανησυχία. Από το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, στελέχη της οποίας πήγαν στο σπίτι και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εκεί, εντόπισαν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο φέρεται να ήταν κρυμμένο σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Η έρευνα δεν έχει καταλήξει, ενώ το συγκεκριμένο τσιγάρο εστάλη από την Αστυνομία για χημική εξέταση.

Από την πλευρά τους οι τρεις ανήλικοι που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, φέρεται να είπαν ότι έκαναν χρήση του τσιγάρου. Στο πλαίσιο των ερευνών στο σπίτι, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους μαθητές που είχαν παραμείνει εκεί, ενώ δύο από αυτούς συνελήφθησαν καθώς φέρεται να είχαν φέρει στο πάρτι το εν λόγω ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία συνέλαβε και τους γονείς των δύο ανηλίκων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ανήλικων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, δυο 15χρονοι, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς των ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών έπειτα από καταγγελία, μετέβησαν σε περιοχή της Πάτρας, όπου είχε διοργανωθεί εκδήλωση (πάρτυ) σε οικία με τη συμμετοχή ανήλικων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών προέκυψε ότι οι δυο 15χρονοι συλληφθέντες παραχώρησαν σε τρεις ανήλικους, ηλικίας 15 ετών, που βρίσκονταν στην εκδήλωση, ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο περιείχε άγνωστη ουσία και οι τρεις τελευταίοι προέβησαν στην χρήση του, με αποτέλεσμα να αισθανθούν αδιαθεσία.

Οι τρεις 15χρονοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύονται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ανήλικων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε θα αποσταλεί στη αρμόδια Χημική Υπηρεσία για ανάλυση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος