Πάτρα: Το συγκινητικό “ευχαριστώ” ενός παιδιού στους υγειονομικούς για τη νοσηλεία του πατέρα του

Με ένα συγκινητικό τρόπο επέλεξε να πει «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του COVID Πνευμονολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών ένα παιδί για τη επιτυχή νοσηλεία του πατέρα του.

Έστειλε στους υγειονομικούς του τμήματος μια χειροποίητη κούκλα με το παρακάτω σημείωμα: «Ευχαριστώ κ. καθηγητά που κάνατε καλά τον μπαμπά μου». Κάτω από το μήνυμα έχει ζωγραφιστεί μια καρδιά που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα αισθήματα τα οποία εξέφρασε η αγνή παιδική ψυχή.

Η φωτογραφία με το δώρο του παιδιού αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του καθηγητή Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αργύρη Τζουβελέκη, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος, ευχαρίστησε για τη χειρονομία και με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του COVID Πνευμονολογικού Τμήματος του ΠΓΝΠ.

Η πρωτοβουλία του παιδιού ήταν μια από εκείνες που δίνουν δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων που αντιμετωπίζουν περιστατικά κορωνοϊού να ξεπεράσουν την ψυχική και σωματική κούραση που βιώνουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος