Πάτρα- Θάνατος 2χρονου κοριτσιού: Εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων – Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η νεκροψία στο 20 μηνών κοριτσάκι που έχασε αιφνίδια τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Το 20 μηνών παιδί δεν εμφάνισε μακροσκοπικά ευρήματα, δηλαδή κακώσεις ή πύκνωση στα πνευμόνια, που να παραπέμπουν στον κορονοϊό ως αιτία θανάτου. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και αυτό ως ενδεχόμενο. Όπως μας μετέφερε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης περισσότερα θα φανούν στις ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στο παιδί.

Οι γονείς της μικρής περιμένουν με αγωνία απαντήσεις και παράλληλα κινούνεται νομικά για όσα καταγγέλλουν πως συνέβησαν στο νοσοκομείο, καταλογίζοντας καθυστερήσεις στη διασωλήνωση του παιδιού τους. Ήδη κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου μέσω της δικηγόρου τους Γιάννας Παναγοπούλου και η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κοριτσάκι, που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος