Πάτρα: Οκτώ πυροσβέστες εκτός της 6ης ΕΜΑΚ για την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό

Οκτώ πυροσβέστες μετακινήθηκαν σήμερα από την 6η ΕΜΑΚ σε άλλες δομές του Πυροσβεστικού Σώματος της Αχαΐας. Οι έξι από αυτούς δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 ενώ οι άλλοι δύο (ένας που έχει νοσήσει και ένας εμβολιασμένος) συμμετείχαν, όπως ενημέρωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας ο Πρόεδρος των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Βασίλης Φερτάκης, στα ένδικα μέσα που έχουν ασκήσει μέλη του Σώματος κατά της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό.

Οι τρεις πυροσβέστες μετακινήθηκαν σήμερα από την 6η ΕΜΑΚ στον 1ο πυροσβεστικό σταθμό της Πάτρας, τρεις  στον πυροσβεστικό σταθμό της Βιομηχανικής Περιοχής, ένας στο κλιμάκιο του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Αθηνών και ένας στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Χαλανδρίτσας.

«Είμαστε (σ.σ. ως Ένωση) και εγώ προσωπικά υπέρ του εμβολιασμού» δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο Βασίλης Φερτάκης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί από την πρώτη στιγμή που δόθηκε η δυνατότητα αυτή στο προσωπικό της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, εξέφρασε τη διαφωνία του για τη διατύπωση και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε ως προς την υποχρεωτικότητα. «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να εξαντληθεί ο διάλογος πριν γίνουν οι μετακινήσεις, και να υπάρχει ένα σχέδιο στη διαδικασία» εκτιμά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ