Πάτρα: Ηλικιωμένη… πέταξε από το μπαλκόνι 20.000 ευρώ σε απατεώνες «γιατρούς»

Προσποιήθηκαν τους γιατρούς και τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη πείθοντάς την να τους δώσει περίπου 20.000 ευρώ. Ένα ακόμα θύμα απάτης στην Πάτρα προστίθεται στη λίστα των εκατοντάδων πλέον περιπτώσεων που απασχολούν τις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής.

Οι δράστες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και την έπεισαν πως η κόρη της πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο, και ότι για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να τους καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ.

Η ηλικιωμένη πίστεψε τους απατεώνες αλλά τους εξήγησε πως διαθέτει το ποσό των 20.000 ευρώ και όχι περισσότερα. Οι δράστες πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης στη Πάτρα και δείχνοντας την… «κοινωνική ευαισθησία» τους – για να μην την «κουράσουν»  ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες του σπιτιού- της ζήτησαν να βάλει τα χρήματα σε μια σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι.

Λίγη ώρα αργότερα  η ηλικιωμένη πληροφορήθηκε πως η κόρη της δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας αλλά ήταν πλέον αργά. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και γίνονται ήδη έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος