Πάτρα: Η παραλιακή ζώνη γέμισε αθλητές με τροχοπέδιλα (φωτογραφίες)

Ο πρώτος αγώνας τροχοπέδιλων διοργανώθηκε στο νότιο πάρκο υπό την αιγίδα του Πατραϊκού Ομίλου Τροχοπέδιλων (ΠΟΤ) την προηγούμενη Κυριακή.

Ο αγώνας έγινε αποκλειστικά για τα μέλη του ΠΟΤ και πρόσφεραν όμορφες αγωνιστικές εικόνες στους  θεατές που τον παρακολούθησαν. Συνολικά συμμετείχαν 63 αθλητές από ηλικία 3 ετών στις ακόλουθες κατηγορίες: παμπαίδων, παίδων, κορασίδων, εφήβων, γυναικών και αντρών.

Η διοργάνωση αποτελεί ορόσημο για τον σύλλογο που ετοιμάζεται για διασυλλογική διοργάνωση υπό την δική του αιγίδα για τις 30 Μαρτίου στην Πάτρα. Παράλληλα, υποδέχεται διαρκώς νέα μέλη και ετοιμάζεται για ατομικές χρονομετρήσεις των μελών του μέσα στο Φεβρουάριο, έτσι ώστε οι αθλητές του να μείνουν σε ετοιμότητα για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΠΟΤ, Ε. Μαντά, ο όμιλος “ανοίγει το αγωνιστικό του ημερολόγιο γράφοντας παράλληλα ιστορία στον τοπικό αθλητισμό αφού ηγήθηκε μιας νεοφανούς διοργάνωσης στην Πάτρα. Ο όμιλος υποδέχεται καθόλη την διάρκεια τους έτους νέα μέλη και αμέσως εντάσσονται στην νοοτροπία του συλλόγου. Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 30 Μαρτίου στην Πάτρα με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ”ΠΟΠ” και τον κύριο Σπύρο Πολίτη για την αμέριστη υποστήριξη στο σύλλογο μας, το χειριστή Αλέξη Βαρώτσο και την φωτογραφική λέσχη ”Ηδύφως” για την κάλυψη του γεγονότος.”
Πάτρα: Η παραλιακή ζώνη γέμισε αθλητές με τροχοπέδιλα (φωτογραφίες) Πάτρα: Η παραλιακή ζώνη γέμισε αθλητές με τροχοπέδιλα (φωτογραφίες) Πάτρα: Η παραλιακή ζώνη γέμισε αθλητές με τροχοπέδιλα (φωτογραφίες)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος