«Γυαλιά καρφιά» τα έκαναν άγνωστοι σε καφέ ιδιοκτησίας του ανθρώπου όπου φέρεται να έχει σχέση με το νυχτερινό κατάστημα στην Πάτρα, όπου έγινε το αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα, με έναν 30χρονο Ρομά να πέφτει νεκρός. Δύο ομάδες συνολικά 50 ατόμων, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσέγγισαν το καφέ και χρησιμοποιώντας ακόμα και σχάρες φρεατίων, άρχισαν να σπάνε τα πάντα.
Μάλιστα στο κατάστημα βρισκόταν μια εργαζόμενη, η οποία βρήκε καταφύγιο σε γειτονικό κτήριο και στην συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο, καθώς είχε υποστεί σοκ. Η επίθεση κράτησε περίπου δέκα λεπτά και τα άτομα εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Μάρτυρες αναφέρουν τα άτομα αυτά φώναζαν “δολοφόνος” και αναφερόταν στον άγριο ξυλοδαρμο που κατέληξε στον θάνατο ενός 30χρονου Ρομά τα ξημερώματα σε νυχτερινό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας.
Διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται έξω από το νυχτερινό κατάστημα καθώς υπάρχουν φόβοι για επίθεση και στο συγκεκριμένο κτήριο. Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν τρία άτομα τα οποία φέρονται να είναι οι δράστες του θανατηφόρου επεισοδίου.
Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα ακόμα άτομο, τα οποία έχουν σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας και βρισκόταν στο μαγαζί, όταν η παρέα του 30χρονου συνεπλάκη με άλλη παρέα για ασήμαντη αφορμή. Η σύρραξη γενικεύτηκε και μάλιστα συφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και καρέκλες στον ξυλοδαρμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στην ζωή. Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο, ευτυχώς ελαφρά.



Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος