Πάτρα: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας

Array

Εργαζόμενοι από τους τομείς καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης των Νοσοκομειακών Ιδρυμάτων της Πάτρας υποδέχτηκαν τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό στην είσοδο του ξενοδοχείου που πραγματοποίησε   ομιλία  για την υγεία μετά τα μνημόνια.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ζήτησαν από τον Υπουργό να προωθήσει την μονιμοποίησή τους ενώ σε συνάντηση που είχαν αμέσως μετά μαζί του ο Υπουργός δεσμεύτηκε να μοριοδοτηθούν επιπλέον οι εργαζόμενοι εν ενεργεία των νοσοκομείων προκειμένου να έχουν ένα προβάδισμα στις αμέσως επόμενες προκηρύξεις .

Πάτρα: Επίσκεψη Υπουργού ΥγείαςΣτη διάρκεια της ομιλίας του ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας αλλά και στις συζητήσεις για να προωθηθούν και άλλες προσλήψεις που θα υποστηρίξουν τη δημόσια υγεία .

Πάτρα: Επίσκεψη Υπουργού ΥγείαςΈκανε επίσης αναφορά στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και στο  ότι ετοιμάζεται θεσμική αλλαγή για να μετασχηματιστεί σε ένα νέο οργανισμό που θα ανταποκρίνεται στο ρόλο του ,ενώ επεσήμανε ότι προωθείται και η ορθολογική συνταγογράφηση.

Το στοίχημα της επόμενης περιόδου είπε ο Υπουργός Υγείας από την Πάτρα με αναφορά στα πολιτικά θέματα θα είναι  για την Ελληνική Κυβέρνηση η αναδιανομή των βαρών σε σχέση με τις φορολογικές επιβαρύνσεις.

Νίκη Παπαδούλα  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος