Πάτρα: Ένας ακόμη θάνατος ηλικιωμένης στο ιδιωτικό γηροκομείο που έχει εισβάλει ο κορονοϊός

Ανήμερα τα Χριστούγεννα καταγράφηκε άλλος ένας θάνατος ηλικιωμένης στο κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων της Πάτρας που έχει εισβάλει ο κορωνοϊός από τα μέσα του Νοεμβρίου. Πρόκειται για ηλικιωμένη, η οποία είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η ΕΡΤ αναφέρθηκε στους 10 θανάτους ηλικιωμένων τροφίμων της μονάδας. Οκτώ απεβίωσαν στο νοσοκομείο και δύο στη μονάδα φροντίδας των ηλικιωμένων όπως είχε δηλώσει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος ενώ  τα επτά από τα ηλικιωμένα άτομα ήταν ανεμβολίαστα.

Στις 15 Δεκεμβρίου τέθηκε υπόψη των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έγγραφο του κέντρου φιλοξενίας των ηλικιωμένων που αναφέρει ότι από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου, από τους 51 τροφίμους που νοσούσαν οι 12 είχαν αναρρώσει.

Επίσης, από τους 51 τροφίμους που είχαν νοσήσει οι 26 ήταν εμβολιασμένοι και οι 25 ανεμβολίαστοι ενώ εμβολιασμένοι ήταν και οι επτά εργαζόμενοι που νόσησαν στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος