Πάτρα: Εμβολιάστηκε άλλος αντί άλλου (video)

Συνέβη και αυτό σε εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας. Ένας άνδρας προσήλθε το πρωί της Τρίτης (26/1/22) στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας να εμβολιαστεί, χωρίς όμως τα χαρακτηριστικά του να συμφωνούν με τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε.

Ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28!

Όταν έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου, ότι η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα, που υποτίθεται, πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Μόλις ο άνδρας κατάλαβε ότι τον αντιλήφθηκαν…  έγινε “καπνός”, έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί.

Ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου ωστόσο  συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο. Εκείνος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Ο εμβολιασμός δεν καταχωρήθηκε στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα η Αστυνομία και οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος