Πάτρα: Εξαφανίστηκε από την Ιρλανδία, βρέθηκε στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε νοσοκομείο επί 17 μέρες

Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» φιλοξενείται φρουρούμενη μία 17χρονη από την Ιρλανδία, η οποία είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τους οικείους της.

Η ανήλικη εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Ακράτας πριν από λίγες εβδομάδες. Αποφασίστηκε να μεταφερθεί προσωρινά στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις μέχρι να αποφανθούν και οι εισαγγελικές αρχές για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Από τότε έχουν περάσει 17 μέρες χωρίς να έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το οικογενειακό περιβάλλον για την τύχη της 17χρονης, η οποία παραμένει στο νοσηλευτικό ίδρυμα φρουρούμενη από γυναίκες αστυνομικούς.

Το ζήτημα είναι αφενός ότι το περιβάλλον του νοσοκομείου δεν είναι κατάλληλο για την ανήλικη και αφετέρου θα πρέπει να αποφανθούν οι αρχές αν πρέπει να μεταφερθεί για φιλοξενία σε κάποια δομή ή να επιστρέψει στη χώρα της.

Υπάρχουν όμως και ζητήματα για τις αστυνομικές υπηρεσίες, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρη Τσίτσικα, οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει κάθε άλλη εργασία για να φυλάσσουν επί 24ώρου βάσεως την 17χρονη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος