Παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθη Γιαννακίδη και πλήθους φορέων και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής, πραγματοποιήθηκαν αργά χθές το απόγευμα, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
Ο πρόεδρος της Διαχειριστικής και του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, υποδέχθηκε τα 16 μέλη, προέδρους των Επιμελητηρίων 4 Περιφερειών και τον πρόεδρο του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ), Θωμά – Φωκίωνα Αλγιανάκογλου.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, οι βουλευτές Κώστας Σπαρτινός(ΣΥΡΙΖΑ) και Ιάσονας Φωτήλας(Ν.Δ), ο πρόεδρος του ΣΕΒΠ&ΔΕ Κλεομένης Μπάρλος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιώργος Κουτρουμάνης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτης Σκέντζος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος, κ.ά.
Αναφερόμενος στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Διαχειριστικής, ο κ. Στάθης Γιαννακίδης, τόνισε ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα, γιατί αφορούν έναν κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα για την απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ, αλλά και την ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επενδύσεων.
Δήμητρα Αναργύρου
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος