Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του ο 12χρονος Ορέστης, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Μεγάλο Αυλάκι της Λευκάδας. Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του.
Σήμερα το πρωΐ ο δωδεκάχρονος αποσωληνώθηκε, γεμίζοντας δάκρυα χαράς τα μάτια των γονιών του πού ήταν συνεχώς το πλευρό του. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το οποίο βοήθησε πάρα πολύ τον 12χρονο, ήταν το γεγονός ότι ήταν δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν το παιδί δεν ήταν δεμένο τα τραύματα στο κεφάλι θα ήταν πολύ βαρύτερα. Ο δωδεκάχρονος θα παραμείνει για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, μέχρι να απορροφηθεί ένα αιμάτωμα που υπάρχει στο κεφάλι, το οποίο όμως δεν επικίνδυνο για τη ζωή του.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος