Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια και χτύπησε 25χρονο

Σοβαρό περιστατικό κακοποίησης ζώων σημειώθηκε στην Πάτρα. Γυναίκα 89 ετών συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να θανατώνει δύο κουταβάκια που ζούσαν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της. Ένας 25χρονος που αντιλήφθηκε το συμβάν προσπάθησε να αποτρέψει την γυναίκα και της πέταξε πέτρα, τραυματίζοντάς την ελαφρά. Η ηλικιωμένη αντέδρασε και τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο με το οποίο φέρεται να είχε σκοτώσει τα ζωάκια.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν σε αυτοψία και συλλήψεις. Με εντολή εισαγγελέα, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η 89χρονη κρατείται.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματική πράξη βάσει της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, καθώς και για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος