Ο Κινέζικος Δράκος στους δρόμους της Πάτρας

με τον κινέζικο θίασο Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township

Εντυπωσιακή υπήρξε η χθεσινή απογευματινή εμφάνιση του κινέζικου θιάσου Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township στην Αγυιά. Ένθερμη ήταν και συμμετοχή του κόσμου που την παρακολούθησε.

Χιλιάδες συμπολίτες απόλαυσαν το  δρώμενο με τον κινέζικο δράκο που προσέφεραν οι  κινέζοι καλλιτέχνες.

Ο  θίασος που πρώτη φορά δίνει παραστάσεις στην Ευρώπη και στην χώρα μας, βρίσκεται στην Πάτρα και συμμετέχει στο Καρναβάλι. Η συμμετοχή του εντάσσεται  στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του  θιάσου, το τριήμερο, περιλαμβάνει τα εξής:

  • Παρασκευή 8 Μάρτη στα Ζαρουχλέϊκα στις 18.30. Σε συνεργασία με το Νότιο Διαμέρισμα. Παρέλαση επί  των οδών Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, Άνοδος Ανθείας, Ευβοίας, Κεντρική πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, οδός Φιλίππου- Ολυμπιάδος, όπου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα.
  • Σάββατο 9 Μάρτη, ξενάγηση στο Κάστρο στις 10 π.μ., συνάντηση στο Δημαρχείο στη 1:30 μ.μ. μαζί με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, και συμμετοχή στην βραδινή παρέλαση του Καρναβαλιού, στις 5.30 μ.μ.
  • Κυριακή 10 Μάρτη θα συμμετάσχει στις 2 μ.μ. στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού και στις 8.30 μ.μ. στην εκδήλωση καύσης του Καρνάβαλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ