Ο Δήμαρχος Πατρέων, επικεφαλής της αντινατοϊκής συγκέντρωσης

Επικεφαλής της αντινατοϊκής συγκέντρωσης που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 2 Νοέμβρη η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας, θα είναι ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιηθεί στις 4.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας), για να καταγγείλουν την ημερίδα που διοργανώνει η ΜΚΟ Ελληνική Ένωση για Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία (ΕΕΑΕΣ).

Ο κ. Πελετίδης, σε πρόσφατη δήλωσή του (22 Οκτώβρη), μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ως Δήμαρχος, έλαβα πρόσκληση και δεν θα συμμετέχω στην ημερίδα με θέμα  «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή, η θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον» που διοργανώνει η ΜΚΟ  «Ελληνική Ένωση για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συμμαχία»,  σε συνέργεια με την οργάνωση «Γυναίκες για την Διεθνή Ασφάλεια – Ελλάς», οργανώσεις που προπαγανδίζουν τη δράση του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, επικεφαλής της αντινατοϊκής συγκέντρωσης

Το ΝΑΤΟ είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης και το γνωρίζουμε όλοι. Προωθεί τα οικονομικά συμφέροντα πολυεθνικών, μονοπωλίων. Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε ποιοί από την Τοπική Διοίκηση, πολιτικούς σχηματισμούς και άλλους παράγοντες θα παρευρεθούν. Για να γνωρίζει ο πατραϊκός λαός πώς γράφτηκε, πώς γράφεται και πώς θα γραφτεί η Ιστορία αυτού του τόπου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δει ο λαός άσπρη μέρα, χρειάζεται αυτός να είναι νοικοκύρης και αφέντης στον τόπο του, φίλος και συνεργάτης με όλους τους λαούς.

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο έχει λάβει σχετικές αποφάσεις, απαιτούμε την αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., να κλείσουν όλες οι βάσεις, καμία αλλαγή την συνόρων, κανένας φαντάρος, κανένα πλοίο έξω από τα σύνορά μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος