Ως ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, την κατάσταση του 11χρονου που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά χτες στο Λεσινι Αιτωλοακαρνανίας, σε τροχαίο που είχε με το ποδήλατό του.
Το παιδί μεταφέρθηκε αργά τη νύχτα, διασωληνομενο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου οι γιατροί έδωσαν αγώνα για να το σταθεροποιησουν.
Ο 11χρονος έχει υποστεί βαρύτατες κρανίοεγκεφαλικές κακώσεις, και σοβαρά τραύματα στο πόδι και τον θώρακα.
Οι γιατροί θεωρούν ότι το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται και οι γονείς του, οι οποίοι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στο Λεσίνι, όπου το παιδί βρίσκεται για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 11χρονος έκανε ποδήλατο στο χωριό, όταν χτύπησε με διερχόμενο όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, έμεινε στο σημείο για αν βοηθήσει και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αλκοτεστ. Στην συνέχεια αποχώρησε από το νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, από την τροχαία Μεσολογγίου που διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.
Ρεπορτάζ: Ν. Γιαπρακάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος