Εθνική Πόλο: Ηττήθηκε αλλά χειροκροτήθηκε από τους Πατρινούς

Δεν τα κατάφερε η  Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών  και  γνώρισε την ήττα από την Ρωσία με 11-10 στο δεύτερο παιχνίδι του Europa cup για τα προκριματικά του World League που διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας.

Τα κορίτσια  το Γιώργου Μορφέση και  και της Αγγελικής Γερόλυμου βρίσκονταν πίσω  με ένα τέρμα  στην τελευταία περίοδο στο 6΄.21΄΄ ισοφάρισε η Ελένη Ξενάκη σε 10-10, όμως οι Ρωσίδες με την κορυφαία του παιχνιδιού Εκατερίνα  Προκοφίεβα πέτυχαν γκολ 2΄.23΄΄ πριν τη λήξη  που ήταν και το νικητήριο αφού δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Εθνική Πόλο: Ηττήθηκε αλλά χειροκροτήθηκε από τους Πατρινούς

Οι Ρωσίδες με αυτή τη νίκη είναι επικεφαλής του Α΄Oμίλου , ενώ η Εθνική που είχε νικήσει το Ισραήλ 24-5 είναι στη δεύτερη  θέση,

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής είναι η Ισπανία στις 15 Δεκεμβρίου εκτός έδρας.

Μπορεί η Εθνική μας να ηττήθηκε, ωστόσο κέρδισε το χειροκρότημα των Πατρινών που βρέθηκαν στις κερκίδες. Η Πάτρα αγαπάει το πόλο πολλά χρόνια τόσο σε ανδρικό και γυναικεία επίπεδο και το απέδειξε και το Σάββατο στον αγώνα της Εθνικής .

Εθνική Πόλο: Ηττήθηκε αλλά χειροκροτήθηκε από τους ΠατρινούςΠριν από τον αγώνα και στο ημίχρονο, το χορευτικό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρουσίασε χορογραφίες στηριγμένες σε παραδοσιακές μελωδίες διάσημων Ελλήνων συνθετών, αλλά και τον Ζορμπά.

Εθνική Πόλο: Ηττήθηκε αλλά χειροκροτήθηκε από τους ΠατρινούςΣτο ημίχρονο του αγώνα, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιπεριφερειάρχη  Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Χρήστος Μανέτας στον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκο Κανελλάκη.

Εθνική Πόλο: Ηττήθηκε αλλά χειροκροτήθηκε από τους ΠατρινούςΟι εθνικές ομάδες γυναικών της Ελλάδας και της Ρωσίας  μάλιστα επισκέφτηκαν το πρωί του Σαββάτου  τον εορτάζοντα ιερό ναό του πολιούχου της Πάτρας, Αποστόλου Ανδρέα. Οι δύο ομάδες  λίγο πριν την αναμέτρηση στο “Πεπανός” είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το ναό και να προσκυνήσουν την κάρα του Aγίου Ανδρέα.

Ειρήνη Μαραγκού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος