Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Πάτρα – Σύλληψη 38χρονου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Ένα άτομο συνελήφθη στην Πάτρα μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, την οποία συνέδραμε προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Πρόκειται για 38χρονο άνδρα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις τοπικές αστυνομικές αρχές και σε βάρος του είχαν σχηματιστεί δικογραφίες για συμμετοχή σε επεισόδια κατά την διάρκεια πορειών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο 38χρονος συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην Τρομοκρατική Οργάνωση “Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης” . Στην επιχείρηση που έγινε σήμερα κάτω από άκρα μυστικότητα τον πρώτο λόγο είχε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Πραγματοποιήθηκε έρευνα σε χώρο του συλληφθέντα και συλλέχθηκαν προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το άτομο που συνελήφθη και τα προσωπικά του αντικείμενα έχουν ήδη μεταφερθεί στην Αθήνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

“Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (22 Απριλίου 2024) στην Πάτρα, 38χρονος ημεδαπός, σε εκτέλεση σχετικού Εντάλματος Σύλληψης Ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην Τρομοκρατική Οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης (Σχετ. η από 27-02-2024 Ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος