Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις και δυο δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία το τελευταίο 24ωρο

Από τους αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν δυο δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα:
– Στην Πάτρα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύντροφός της για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση μέσω τηλεφώνου.
– Στη Δυτική Αχαΐα, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε  η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.
– Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη ένας άνδρας, διότι η σύνοικος σύντροφός του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως την χτύπησε στον αυχένα.
– Στην περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του για ενδοικογενειακή απειλή και εξύβριση.
– Σε περιοχή της Αμφιλοχίας συνελήφθη χθες ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία συγγενικού του προσώπου για εξύβριση, ενώ ο συλληφθείς υπέβαλε καταγγελία σε βάρος τριών συγγενικών του προσώπων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ψευδή καταμήνυση.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος