Δυτική Ελλάδα: Στο «κόκκινο» η Αχαΐα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις – Ξεκίνησαν οι αναστολές εργασίας

Στο «κόκκινο» (επίπεδο 4) του επιδημιολογικού χάρτη  της Χώρας βρίσκεται πλέον η Αχαΐα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και του δείκτη θετικότητας των δειγμάτων. Σήμερα  αναμένονται από την επιτροπή των ειδικών έκτακτα περιοριστικά μέτρα στην Περιφερειακή Ενότητα.

Χθες καταγράφηκαν 272 νέα κρούσματα  στη Δυτική Ελλάδα, 116 εντοπίστηκαν στην Αχαΐα, 102 στην Ηλεία και 54 στην Αιτωλοακαρνανία.

Δυτική Ελλάδα: Στο «κόκκινο» η Αχαΐα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις – Ξεκίνησαν οι αναστολές εργασίαςΟι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της περιοχής συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και σήμερα πραγματοποιώντας νέα στάση εργασίας (7-11 π.μ.) ενώ θα συμμετάσχουν στην στάση που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ από τις 11 π.μ.- 3 μ.μ.  Λίγο πριν τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ.

Σήμερα θα αρχίσει η επίδοση των αναστολών εργασίας σε περίπου 550 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στο Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας».

Χθες παρέλαβαν τα έγγραφα που κοινοποιούν την αναστολή 25 εργαζόμενοι στο «Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων» της Πάτρας  και 15 εργαζόμενοι των νοσηλευτικών μονάδων Αιγίου και Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου από τους 76 ανεμβολίαστους υγειονομικούς, 37 τέθηκαν σε αναστολή εργασίας και 39 έκαναν χρήση αναρρωτικής άδειας, ενώ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου από τους 49 εργαζόμενους, 3 έχουν νοσήσει από κορονοϊό και 46 δήλωσαν αναρρωτική άδεια. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος