Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο Αιγίου

Κατά δύο γιατρών στράφηκε -για άγνωστο λόγο- ένας ασθενής στο Τμήμα Επιγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο Αιγίου. Έχοντας εισβάλει με βίαιες διαθέσεις στο χώρο του νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, χειροδίκησε κατά δύο γιατρών αλλά και ασθενών που βρίσκονταν εκεί. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας τραυματιοφορέας έσπασε το χέρι του κατά την διάρκεια της συμπλοκής. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία. Τοπικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το περιστατικό είχε και συνέχεια, την επόμενη μέρα, όταν συγγενείς του δράστη εμφανίστηκαν πάλι στο νοσοκομείο ζητώντας εξηγήσεις για την σύλληψή του.

Για το περιστατικό αυτό, η Διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος