Αντίρριο: Pit-stop στη Γέφυρα

Σε 120 συνεργεία αυτοκινήτων της Πάτρας και της Ναυπακτίας  πραγματοποιήθηκε έρευνα για την κατάσταση των οχημάτων με τα  πιο χαρακτηριστικά ευρήματα  να είναι:

Στον χαρακτηρισμό της κατάστασης των οχημάτων ως «πολύ καλής», τα αποτελέσματα κυμαίνονται μεταξύ του 0 και 1.5% στις 6 θεματικές κατηγορίες συντήρησης που αποτέλεσαν αντικείμενο μελέτης. Τα ποσοστά είναι μονοψήφια στον χαρακτηρισμό της κατάστασης ως «καλής», ενώ κυμαίνονται γύρω στο 50% για τον χαρακτηρισμό «μη ικανοποιητική».

koi-pit-stop-gefyraΟι μηχανικοί-μέλη του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν. Αχαΐας και του Σωματείου Συνεργείων Αυτοκινήτων Ναυπακτίας & Δωρίδος μαζί με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και την αρωγή της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και της Τροχαίας Ναυπάκτου συμμετέχουν  στη  διήμερη δράση που είναι εστιασμένη στους κινδύνους που οφείλονται στην ελλιπή συντήρηση των οχημάτων λόγω της κρίσης  με τίτλο «Pit-Stop Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου».

Και σήμερα  23 Μαρτίου,  μηχανικοί-μέλη των σωματείων βρίσκονται στο ανατολικό πάρκινγκ της Γέφυρας (Ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο), αναγνωρίσιμοι από τις ειδικές «μπλούζες» τους, και προβαίνουν σε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο των οχημάτων (μέσω ανυψωτήρα και μονάδας ελέγχου καυσαερίων), παραδίδοντας στους οδηγούς έντυπο με τις παρατηρήσεις τους.

Νίκη Παπαδούλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ