Αιτωλοακαρνανία: Καταστροφές από τη σφοδρή χαλαζόπτωση σε Καλύβια και Σκουτερά

Αίσιο τέλος είχε για ένα ζευγάρι και μια ηλικιωμένη η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους από ΙΧ αγροτικό, το οποίο χθες το απόγευμα, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης και των ανέμων, είχε ακινητοποιηθεί από ηλεκτροφόρα καλώδια παρακείμενου πεσμένου στύλου της ΔΕΗ, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Καλυβίων, κοντά στον οικισμό Πλατάνου.

Αιτωλοακαρνανία: Καταστροφές από τη σφοδρή χαλαζόπτωση σε Καλύβια και ΣκουτεράΑιτωλοακαρνανία: Καταστροφές από τη σφοδρή χαλαζόπτωση σε Καλύβια και Σκουτερά

Στο μεταξύ στην ευρύτερη περιοχή των Καλυβίων είχαμε έντονη χαλαζόπτωση ,δυνατή βροχόπτωση με κεραυνούς και πτώσεις κλαδιών λόγω των δυνατών ανέμων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Δημήτρη Αναστασίου, οι ζημιές στις καλλιέργειες είναι εκτεταμένες. «Ότι παράγει ο κάμπος έχει υποστεί ζημιά. Πορτοκάλια, καλαμπόκια, ακτινίδια, τριφύλλι, σε όλα έχουμε ζημιές από την κακοκαιρία». Πλέον αναμένονται οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ να καταγράψουν τις ζημιές στις πληγείσες καλλιέργειες.

Η σφοδρή χαλαζόπτωση προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα αλλά και σε καλλιέργειες και στην περιοχή Σκουτερά Αιτωλοακαρνανίας. Καταστράφηκαν κήποι καθώς και το φύλλωμα των δέντρων ενώ προβλήματα εντοπίστηκαν επίσης στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, το οποίο αποκαταστάθηκε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος