Αιτωλοακαρνανία: 40χρονος απέσπασε 125.000 ευρώ από ηλικιωμένο ζευγάρι

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, 40χρονος άνδρας που εξαπατούσε για πάνω από τρία χρόνια ηλικιωμένο ζευγάρι στο Λουτρό Αμφιλοχίας, καταφέρνοντας να τους αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 125.000 ευρώ. Το ηλικιωμένο ζευγάρι κατήγγειλε την απάτη και προχώρησε σε μήνυση.

Ο 40χρονος σύμφωνα με καταγγελία των δυο ηλικιωμένων, με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις, με το πρόσχημα διαχείρισης υποθέσεων τους, όπως αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων, αναλήψεις από τραπεζικούς  λογαριασμούς, τους απέσπασε με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου, από τον Ιούλιο του 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2021 τμηματικά το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος μιας γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου στην οικία του 40χρονου άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και δύο πλήρη φυσίγγια. Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν και τρεις κάρτες τραπέζης οι οποίες ανήκαν σ’ ένα εκ των θυμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος