Αγρίνιο: Στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού ο 35χρονος μητροκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές ο 35χρονος που τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου, σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα την 54χρονη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του στο σπίτι τους, στην οδό Κόκκαλη στο Αγρίνιο.

Ο μητροκτόνος, πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου στις 12:00  το μεσημέρι ώστε να απολογηθεί μετά την 24ωρη προθεσμία που έλαβε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ιωάννη Ψάρρη ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση και δεν έχει συνειδητοποιήσει  τι έχει συμβεί. Μάλιστα ο  κ. ψάρρης  τόνισε ότι μέλημα της οικογένειάς του είναι ο 35χρονος να ακολουθήσει άμεσα την πρέπουσα θεραπευτική αγωγή.

Ο μητροκτόνος θα οδηγηθεί στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μετά την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα .

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία που σημειώθηκε το 2012 στο Αγρίνιο και για βιασμό που έλαβε χώρα το 2013 στα Ιωάννινα, ενώ έχει εγκλειστεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος