Αγρίνιο: Στη Λίμνη Στράτου το Πανευρωπαϊκό Θαλάσσιου Σκι

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών και Αμεα θα πραγματοποιηθεί στις 22- 25 Ιουλίου στο Φράγμα Στράτου στην Αιτωλοακαρνανία από την  Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης επιβεβαιώνει την ιδιαίτερη σημασία της ξεχωριστής διοργάνωσης : «Όλοι γνωρίζουμε την αξία της λίμνης Στράτου και αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει και μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να προσδώσουμε αξία στον Τόπο μας. Η ΠΔΕ και ο Δήμος Αγρινίου ήταν εξαρχής κοντά στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο αθλητισμός είναι ζωή . Με το εμβόλιο και τη μάσκα μας θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει το θαλάσσιο σκι. Πρωταθλήματα όπως το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών και Αμεα προσδίδουν μεγάλη αξία στον Τόπο μας».

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και να χειροκροτήσουμε 96 αθλητές από 18 χώρες. Είναι μια μεγάλη γιορτή για την πόλη. Το φράγμα Στράτου έχει αναδειχθεί σε έναν δημοφιλή στίβο για τα αθλήματα νερού καθώς έχει τις ιδανικές “συνθήκες νερού” και θεωρείται ένας από τους καλύτερους χώρους για προπόνηση και αγώνες. Καλούμε τους Αγρινιώτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες για να απολαύσουν εντυπωσιακό θέαμα και να χειροκροτήσουν αθλητές υψηλού επιπέδου», σημειώνει  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ανάλογη ήταν και η αναφορά της  πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι Χριστιάννας Μάμαλη: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κορυφαίους αθλητές του σκι και Έλληνες οι οποίοι διεκδικούν μετάλλια. Οι αγώνες θα προβάλλονται μέσω live streaming….. Το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά την Πέμπτη 22 Ιουλίου με τελετή έναρξης στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου και παρέλαση των αποστολών κατά μήκος της οδού Παπαστράτου..».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ