Αγρίνιο: Επεισοδιακή απόδραση κρατούμενου Ρομά από το Νοσοκομείο – Συνελήφθησαν οι συνεργοί του

Επεισοδιακή απόδραση κρατουμένου σημειώθηκε την Τετάρτη 16/11 στις 10:00 το βράδυ στο νοσοκομείο Αγρινίου. 37χρονος Ρομά που είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές απέδρασε και αναζητείται.

Σε έρευνα των αστυνομικών συνελήφθησαν επτά άτομα που φέρονται να συνέδραμαν στη διαφυγή του. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, από 16 έως 47 ετών, συγγενικά του πρόσωπα, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 17χρονος.

Ο κρατούμενος ήταν φυγόποινος, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τρίτη 15/11 στο Αγρίνιο, ενώ είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες η μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ωστόσο ο 37χρονος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο απ’ όπου όμως απέδρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ολόκληρη επιχείρηση απόδρασης, καθώς συγγενικά του πρόσωπα είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο Αγρινίου και προφασιζόμενοι ότι ήθελαν να δουν τον συγγενή τους και εκμεταλλευόμενοι τη στιγμή τον φυγάδευσαν, δίχως να σημειωθεί συμπλοκή με υγειονομικούς.

Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έσπευσαν αμέσως δεκάδες αστυνομικοί πραγματοποιώντας εξονυχιστικούς ελέγχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τον εντοπισμό του 37χρονου και των συνεργών του. Μετά από ολονύκτιες έρευνες  στην ευρύτερη περιοχή συνελήφθησαν οι συνεργοί του σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος