Αγρίνιο: Απολογείται ο ιερέας – Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου στην υπόθεση του ιερέα στο Αγρίνιο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και για βιασμό. Πριν από λίγο ο 49χρονος ιερέας, οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια από την πλαϊνή και όχι την κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου για να απολογηθεί.

Είκοσι περίπου άτομα κυρίως νέες γυναίκες συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου  για να συμπαρασταθούν στις δύο αδερφές 22 και 27 ετών, που αποφάσισαν να μιλήσουν, να γιατρέψουν τα τραύματά τους και παράλληλα να στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

“Ο πατερούλης δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε. Μη φοβάστε. Μιλήστε. Καμία ανοχή στους βιαστές παιδιών” αναφέρεται χαρακτηριστικά  στο πανό που δημιουργήθηκε με αφορμή την επικείμενη απολογία του ιερέα.

Ο ιερέας αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες μετά από μήνυση δυο νεαρών γυναικών για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, που φέρεται να έλαβαν χώρα πριν χρόνια, όταν αυτές ήταν ανήλικες. Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας του Αγρινίου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην κατοχή του ιερέα βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος