ertnews.gr

Αυτόνομα θα συνεχίσει την πορεία της η ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

29/06 13:53
Αυτόνομα θα συνεχίσει την πορεία της η ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

“Δεν υπάρχει κανένα  απολύτως πρόβλημα για τους 280 εργαζόμενους στα 16 καταστήματα της εταιρίας  ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.  στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας”, όπως  δήλωσε  στην ΕΡΤ  ο ιδρυτής  της κ .Νίκος Καρακίτσος.  Πριν ένα χρόνο περίπου είχε γίνει μεταβίβαση μέρος της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στην Πατρινή Αλυσίδα.  Όπως και οι υπόλοιπες θυγατρικές της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε ,  επεσήμανε  ,« έχει τη δική της πορεία είναι αυτοδύναμη και αυτοεξυπηρετούμενη. Δεν έχει δυσμενή οικονομικά στοιχεία  ούτε διαμαρτυρόμενους προμηθευτές. Κατά συνέπεια  η  ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.  συνεχίζει κανονικά την πορεία της  και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Επιπλέον  πρόσθεσε,  πως    η συγκεκριμένη  αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει  στην τοπική Aγορά  νέο  πλάνο ανάπτυξης πωλήσεων, αναδιάταξη στο κανάλι διανομής  και τιμολογιακές ενέργειες με σκοπό  η επιχείρηση να γίνει  πιο ελκυστική  στους καταναλωτές.  Η πορεία της Εταιρίας στην Πάτρα δεν είναι συνδεδεμένη ,κατ΄ανάγκη ,με αυτήν του Ομίλου  ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και μάλιστα διαπραγματεύεται την επιστροφή του δικτύου στην ιδιοκτησία της.

Παρ΄όλες  τις διαβεβαιώσεις  οι εργαζόμενοι , όπως είναι φυσικό   ανησυχούν.  Σήμερα στις  19:30   η ώρα το απόγευμα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις  στις επιχειρήσεις ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  Α.Ε. και  ΚΡΟΝΟΣ  Α.Ε.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version