Η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 77χρονου που ανασύρθηκε νεκρός, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό ύψους περίπου 70 μέτρων χθες το πρωί στην Ε.Ο. Αιγίου-Φτέρης, μεταξύ των περιοχών Αχλαδιά και Πυργάκι.
Για τον απεγκλωβισμό του 77χρονου από το όχημα που κατά την πτώση του ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, πιθανόν να υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο η ίδια μιλούσε στον άνδρα της, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος