Ξεκινά το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον ο Δήμος Σουφλίου!

Ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού τάσσεται ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και αυτό διαπιστώνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας,  για τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής του.

«Η διασκέδαση ,  ο πολιτισμός τα θέατρα απαιτούν να τηρούμε τους κανόνες. Αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα θα πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και ο εμβολιασμός, είναι η μόνη λύση» δηλώνει με έμφαση. Άλλωστε το μήνυμα στην αφίσα  και τα ηχητικά σποτ είναι ένα: «Εμβολιάσου, προστάτεψε τους γύρω σου και τον εαυτό σου»

Το πρόγραμμα των  εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 21» βγαίνει τμηματικά και αυτό γιατί είμαστε επιφυλακτικοί λόγω της πανδημίας. Βέβαια στο Σουφλί το ποσοστό εμβολιασμού είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο κ. Καλακίκος ανακοίνωσε ακόμη πως στα τέλη Ιουλίου πρόκειται να  ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατ’ οίκον σε άτομα ανήμπορα,  μέσα από το πρόγραμμα  «Βοήθεια στο σπίτι».  «Θα περάσουμε πόρτα πόρτα, ώστε να φτάσουμε κοντά σε όλους, σε κάθε οικισμό, για να εμβολιαστούν όσοι αδυνατούν να έρθουν στις μονάδες υγείας της περιοχής» κατέληξε.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ