Χ. Λαλούσης: “Κύριος σκοπός είναι η αποτροπή και η φύλαξη των συνόρων μας”

Τον Έβρο επισκέπτεται σήμερα ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης στα πλαίσια συντονισμού και λήψης μέτρων για την αποτροπή όσων προσπαθούν κατά παράνομο τρόπο να εισέλθουν στην Ελληνική Επικράτεια.

Ο κ. Λαλούσης συμμετείχε το πρωί σε σύσκεψη παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων στην ΑΔ Ορεστιάδας ενώ αμέσως μετα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλιου κ. Δαμασκηνό και διαδοχικά τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρ. Χατζηγιάννογλου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Λαλούσης τόνισε ότι, «παίρνουμε όλα τα αποτρεπτικά μέτρα που χρειάζεται σεβόμενοι πάντα τις αρχές του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου».

Ευχαρίστησε το προσωπικό της Αστυνομίας και του Ελληνικού στρατού για την προσπάθεια που καταβάλουνστην ευαίσθητη αυτή περιοχή επισημαίνοντας πως, «κύριος σκοπός είναι η αποτροπή και η φύλαξη των συνόρων μας».

Ο υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέφθηκε το ΤΣΦ Ισαακίου και αυτή την ώρα έχει συνάντηση στο Σουφλί με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος