Το «πράσινο φως» από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», για την ένταξη ενός έργου που αφορά αυτή τη φορά, σε παρεμβάσεις στο αστικό αποχετευτικό δίκτυο, προστίθεται στα προηγούμενα που έχει λάβει θετική απάντηση η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του δήμου Ορεστιάδας.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί με 2,7 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει παρεμβάσεις και σε τμήματα εκτός κεντρικού δικτύου. Επιπλέον , σύμφωνα με τον δήμαρχο Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη, πολύ πρόσφατα έχουν ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , δύο ακόμη έργα, το ένα αγροτικής οδοποιίας με παρεμβάσεις στο οδικό τμήμα ΒΙ.ΠΕ.-Πύργος που θα χρηματοδοτηθεί με 860 χιλιάδες ευρώ και ένα σχετικά με τη διαμόρφωση-δημιουργία στάσεων δημοτικής συγκοινωνίας.
«Ο δήμος Ορεστιάδας έχει εντάξη έργα σε όλες τις προσκλήσεις του “Φιλόδημος”, με τις υπηρεσίες μας να έχουν πάντα ετοιμότητα σε μελέτες. Είναι ένα πολύ θετικό και ευέλικτο πρόγραμμα για τους δήμου» σχολίασε ο κ. Μαυρίδης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος