Τροχαίο δυστύχημα με 6 νεκρούς στον Έβρο – Όχημα με παράτυπους μετανάστες εμβόλισε Ι.Χ.

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο 59ο χλμ. στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν το αυτοκίνητο Audi station wagon με ιταλικές πινακίδες (πιθανόν κλεμμένες) στο οποίο επέβαιναν 10 παράτυποι μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί σφοδρά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Τροχαίο δυστύχημα με 6 νεκρούς στον Έβρο – Όχημα με παράτυπους μετανάστες εμβόλισε Ι.Χ.

Από την σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί οι 5 από τους επιβαίνοντες μετανάστες ενώ ο οδηγός του δεύτερου Ι.Χ. υπέκυψε μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι 6 μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, με τους δύο από αυτούς να είναι σε βαριά κατάσταση.

Το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες, περίπου στο μισό της διαδρομής μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μετά τον κόμβο της Μάκρης και κινούμενο παράνομα για επτά χιλιόμετρα, συγκρούστηκε σφοδρά με όχημα που ερχόταν από την Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη.

Δυο πυροσβεστικά οχήματα από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους που ήταν ιδιαίτερα δύσκολος αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Μανάκα – Δημήτρης Σταματάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος