Τον Νίκο Ανδρουλάκη, στηρίζει ο Λ. Χαμαλίδης.

Με τον Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη ως αρχηγό της παράταξης ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής συντάσσεται  ο κ. Λευτέρης Χαμαλίδης, ενόψει των  επικείμενων εκλογικών διαδικασιών του κόμματος.

Ο υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές  βουλευτής, με πολιτική του δήλωση αναφέρει ότι η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη «είναι   ένα σαφές μήνυμα ανανέωσης που ζητάει διακαώς η βάση του κινήματος. Η ενωτική και συνετή στάση του σ’ όλο αυτό το διάστημα από την εκλογή της κ. Γεννηματά το 2017, αποτελεί εχέγγυο για την ενότητα του χώρου. Η πορεία του στο κόμμα και στην Ευρωβουλή, καθώς και οι πολυάριθμες πολιτικές πρωτοβουλίες του σε καίρια ζητήματα, αποδεικνύουν ότι είναι ένας πολιτικός με γνώση, εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του και διεισδυτικότητα σε άλλους χώρους.»

Ο κ. Χαμαλίδης σχολιάζοντας τις ανάγκες της δημοκρατικής παράταξης που στηρίζει, κάνει λόγο για συνένωση όλων των κατακερματισμένων δυνάμεων της, για  αποσαφήνιση του πολιτικού στίγματος με βάση τις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας, για  διαμόρφωση ενός πολιτικού πλαισίου αγώνα για δικαιοσύνη, διαφάνεια κι αξιοκρατία, αλλά και για την ανανέωση του προγράμματος καθώς και του στελεχιακού δυναμικού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ