Το Θεατρικό Εργαστήριο Νέας Ορεστιάδας «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» περιοδεύει με τον «Ράφτη Κυριών»

Η δημοφιλής, απολαυστική φάρσα του σπουδαίου Γάλλου συγγραφέα Ζωρζ Φεντώ «Ράφτης Κυριών», είναι το έργο με το οποίο το θετρικό Εργαστήριο Νέας Ορεστιάδας « ΔΙΟΝΥΣΟΣ» έχει προγραμματίσει μια μικρή καλοκαιρινή περιοδεία, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουλίου.

Η Σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη ,τα Σκηνικά του Νίκου Πατούνα,τα κοστούμια της Μαρίας Πετρίδου & Νίκου Πατούνα και η πρωτότυπη Μουσική του Παναγιώτη Δόβρη.

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ στον Κυπρίνο, στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και την Κυριακή 18 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ στη Νέα Βύσσα, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Καραθεοδωρή.

Και οι δύο παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.) και σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες Κυπρίνου και Νέας Βύσσας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις τοποθετημένες καρέκλες, αφού τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιτρέπουν τη διοργάνωση θεαμάτων μόνο με καθήμενους.

Στη συνέχεια, από τις 31/7 έως 6/8 ο “Ράφτης Κυριών” θα ταξιδέψει στο Νομό Καβάλας για σειρά παραστάσεων και επιστρέφει στον Έβρο όπου ολοκληρώνει τον κύκλο των καλοκαιρινών εμφανίσεών του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος