Το κλειστό σκοπευτήριο και τη μονιμοποίηση 132 αποσπασμένων αστυνομικών συζήτησε ο Χ. Δερμνετζόπουλος με τον Τ. Θεοδωρικάκο

Το ζήτημα της μονιμοποίησης στον Έβρο 132 αποσπασμένων αστυνομικών από το 2012 (πρόγραμμα Ασπίδα) συζήτησε με  τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Τάκη Θεοδωρικάκο ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νομό.

«Θα πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα αυτό αφού ήδη έχουν δημιουργήσει και τις οικογένειες τους» ανέφερε, « Βέβαια θα πρέπει να ακολουθηθεί μια σωστή ρύθμιση αφού δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε   μονιμοποίηση για έναν τόσο μεγάλο αριθμό υπαλλήλων» τόνισε ο βουλευτής μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και αυτό γιατί οι οργανικές τους  θέσεις είναι στην Αθήνα.

Ανάλογη παράσταση έκανε και για το κλειστό σκοπευτήριο της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου αφού από το 2018 όπου έγινε η διοικητική παραλαβή του έργου, αυτό έχει κολλήσει.

«Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο σκοπευτήριο σε όλη την Ελλάδα που αν ολοκληρωθεί με την συνδρομή και της Περιφέρειας ΑΜΘ, θα είμαστε περήφανοι διότι θα αποτελεί στολίδι για τον Έβρο,» κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος