Τηλεδιάσκεψη Ομοσπονδίας Εμπορίου με Ντ. Μπακογιάννη για το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη

Τηλεδιάσκεψη με την Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη κ. Ντόρα Μπακογιάννη και την Γ.Γ. κ. Κωνσταντινίδου Κυριακή, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ) κ. Αντώνιος Φραντζής και ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Κασαπίδης.

Αντικείμενο της συνάντησης, αποτέλεσε κυρίως το πόρισμα «Στρατηγικός αναπτυξιακός σχεδιασμός για την ανάπτυξη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης» επισημαίνοντας ότι είναι ένα πόρισμα το οποίο περιλαμβάνει την ιεράρχηση στόχων σε οικονομικό και θεσμικό επίπεδο και το οποίο δεν συντάχθηκε μόνο με γνώμονα την οικονομική ανάπτυξη αλλά συμπεριέλαβε τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τη θρησκεία, τις υποδομές, την πολύ -πολιτισμικότητα καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής.

Από την πλευρά της ΟΕΕΘ τονίστηκε ότι το εν λόγω πόρισμα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την περιοχή της Θράκης καθώς είναι δομημένο σε πέντε βασικούς άξονες δράσης οι οποίοι είναι ρεαλιστικοί και συνεπώς υλοποιήσιμοι. Δόθηκε επίσης ιδιαίτερη έμφαση και από τις δύο πλευρές στο ότι το πόρισμα πρέπει να βγει μπροστά και να γίνει γνωστό σε όλους τους Θρακιώτες. Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν και οι προοπτικές συνεργασίας των δύο πλευρών με στόχο την ευαισθητοποίηση των φορέων καθώς και των πολιτών της Θράκης για ενημέρωση και την διοργάνωση στοχευμένων δράσεων για την προώθηση του εν λόγω πορίσματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος