Θ. Τσούχλος «Το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό φέρνει ανασφάλεια»

«Το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό φέρνει ανασφάλεια η οποία συνεχίζει να υπάρχει όλη αυτήν την δεκαετία που έχουμε διανύσει. Δυστυχώς διανύουμε μια μνημονική δεκαετία η οποία δεν έχει τέλος παρά τις διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ότι έχουμε φύγει από τα μνημόνια, δεν ισχύει αυτό,» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε κ .Τσούχλος Θεόδωρος με αφορμή την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου και τόνισε πως « την τελευταία δεκαετία τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και δεν είναι μόνο οι μειωμένες συντάξεις, οι μειωμένοι μισθοί η εξαφάνιση των δώρων και των επιδομάτων, είναι και το πρόβλημα του 67ου έτους της ηλικίας που εάν συνεχίσει να ισχύει θα έχουμε μια γκρίζα κοινωνία με εργαζόμενους όχι μόνο στο δημόσιο και στην εκπαίδευση αλλά παντού.»

Ο ίδιος χαρακτήρισε καταστροφικό τον νόμο Κατρούγκαλου για τους συνταξιούχους και για τους νέους και για τους παλαιούς καθώς στους μέν νέους έφερε πολύ μεγάλες μειώσεις στους δε παλαιούς τους καθήλωνε και κάλεσε τους συναδέλφους του να μην απογοητεύονται, τονίζοντας πως «με μάχη και προσπάθεια θα πετύχουμε όλα αυτά που επιδιώκουμε .»

Κλιμάκιο της Ο.Λ.Μ.Ε, αποτελούμενο από τους κ. κ. Τσούχλο Θεόδωρο Πρόεδρο Ο.Λ.Μ.Ε., Μπουντουλούλη Ευάγγελο Γενικό Γραμματέα και το μέλος του Δ.Σ Ακτύπη Δημήτρη θα βρίσκονται την Τετάρτη (5/2)στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για το ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό στην διάρκεια εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εβρου. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ά Ε.Λ.Μ.Ε του νομού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος