Τελωνείο Κήπων: Διαπληκτίστηκαν για την σειρά και τον παρέσυρε με το όχημά του – Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος από τις Φέρες

Η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη, κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές

Μη αναστρέψιμη θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του άτυχου 57χρονου από την Γεμιστή Φερών, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του. Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου έχει μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.

Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες καποιων, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

Ρεπορταζ: Δημήτρης Σταματάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος