Στον Έβρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου

Τετραήμερη επίσκεψη στον Εβρο πραγματοποιεί από σήμερα Πέμπτη (13/5)έως την Κυριακή (16/5) η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή τον εορτασμό των 101 χρόνων από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης και την ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό .

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα:

Την Πέμπτη στις 18:00 θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμο, ενώ στις 18:30 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Πέτροβιτς.

Την Παρασκευή, στις 10:30 θα παραστεί στη Δοξολογία χοροστατούν τος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11:50 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη και εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Το Σάββατο θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό και στις 12:55 τον Δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς.

Ακολούθως θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος