Στον Έβρο αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Εβρου στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε Αντιπροσωπεία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Ρετζέπ Ζιπκινκούρτ.


Η αντιπροσωπεία, έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Κυριακή Λεγγέτση και Μαρίνα Δουλάμη,ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, Άρης Ραδιόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρισκόμαστε στη φίλη μας Ελλάδα» ανέφερε στην τοποθέτηση του ο κ.Ρετζέπ Ζιπκινκούρτ, ο οποίος εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του φορέα που εκπροσωπεί για ανάπτυξη συνεργασιών με την ελληνική πλευρά σε όλους τους διαθέσιμους τομείς.

«Θέσαμε το θέμα της μείωσης των δασμών στα αγροτικά και τυροκομικά προϊόντα που εξάγονται προς την Τουρκία, εξηγήσαμε ότι βλέπουμε θετικά την αναβάθμιση του τελωνείου των Καστανεών και εξετάσαμε τουριστική συνεργασία με τη συμμετοχή και της Βουλγαρίας», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Χρ. Τοψίδης .

Στο πλαίσιο της συνομιλίας συμφωνήθηκε επίσκεψη της ελληνικής πλευράς στην Αδριανούπολη στις 25 Μαΐου, οπότε και θα διοργανωθεί εκεί μία επιχειρηματική έκθεση και σε βάθος χρόνου εξετάζεται το ενδεχόμενο διοργάνωσης επιχειρηματικού-οικονομικού συνεδρίου με τη συνεργασία των δύο Επιμελητηρίων και των αντίστοιχων προϊσταμένων αρχών σε κυβερνητικό επίπεδο.

Να σημειωθεί, ότι το Επιμελητήριο Έβρου και το Επιμελητήριο Αδριανούπολης τελούν σε καθεστώς αδελφοποίησης από το 2013.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος