Στις 31 Οκτωβρίου το 31ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Έβρου

Το 31ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο διοργανώνει την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη, (ξενοδοχείο Εγνατία), το Εργατικό Κέντρο Έβρου μετά από ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δ.Σ. στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Για την τριετή θητεία του στο «τιμόνι» της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου η οποία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, μίλησε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Ευστάθιος Ασπιώτης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος ο οποίος θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για την Διοίκηση του Ε.Κ. χαρακτήρισε δύσκολα αυτά τα τρία χρόνια (ιδιαίτερα τα δύο τελευταία) καθώς η χώρα ήταν σε πανδημία και καραντίνα, με αποτέλεσμα, όπως είπε, να έχουν καταστρατηγηθεί τα συλλογικά δικαιώματα των εργαζομένων -τόνισε πως παρ’ όλα αυτά το Εργατικό Κέντρο δε σταμάτησε να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τους εργαζόμενους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα έχει να αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες για την αγορά εργασίας για τους εργαζόμενους, για τις συνθήκες εργασίας που βιώνουν, για τη βελτίωση των μισθών, αλλά και τη μείωση της ανεργίας, ενώ ένας από τους βασικούς στόχους θα πρέπει να είναι η ενδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος για να μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα προς όφελος των εργαζομένων.

Σύμφωνα με το Καταστατικό και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

Διοικητικός Απολογισμός
Οικονομικός Απολογισμός από 1/2/2018 έως 30/09/2021 και ο Προϋπολογισμός έως και την 31/12/2022
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
Προγραμματισμός Δράσης
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Αρχαιρεσίες για την εκλογή
α. 13 Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου
β. 3 Μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής
γ. Των Αντιπροσώπων στην Γ.Σ.Ε.Ε.
Ψηφοφορία για την έγκριση ή μη
α. του Διοικητικού Απολογισμού
β. του Οικονομικού Απολογισμού έως 30/09/2021
γ. του Προϋπολογισμού έως 31/01/2022

Οι αντιπρόσωποι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή αρνητικού τεστ (PCR 72 ωρών / RAPID 48 ωρών / self test 24 ωρών καθώς επίσης το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητά τους και το βιβλιάριο Ασθενείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ