Στην Αλεξανδρούπολη το 2ο Διεθνές συνέδριο για τις συνδυασμένες Μεταφορές

Tο 2ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Συνδυασμένες Μεταφορές : Καινοτομία στο σχεδιασμό, στη διοίκηση, στην επιχειρηματικότητα και την λήψη αποφάσεων», διοργανώνει στις 14 και 15 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη (ξενοδοχείο Εγνατία) το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με την υποστήριξη των Ερευνητικών Υποδομών ENIRISST και ENIRISST plus και τη συμβολή του δικτύου ειδικών και εμπειρογνωμόνων στην ανάπτυξη και διαχείριση επενδύσεων στις υποδομές VIP4RIDE.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδειχθούν οι εξελίξεις και οι τάσεις στην αγορά των μεταφορών, με έμφαση στις επιπτώσεις στον Τουρισμό, την Ενέργεια και την Εφοδιαστική Αλυσίδα, προσδοκώντας να συνδεθεί το παραγόμενο έργο από τους ερευνητικούς φορείς με τις ανάγκες της αγοράς και της παραγωγής.

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΗΡ-ΕΓΝΑΤΙΑ στην Αλεξανδρούπολη όπου, σε ειδική διάλεξη, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη θα αποτιμήσει τη φετινή τουριστική περίοδο και θα παρουσιάσει σχέδια και δράσεις για την επόμενη, αποτυπώνοντας στόχους και αποδίδοντας μηνύματα προς την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα. Στη συνέχεια, θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος. Τονίζεται ότι φορείς και διακεκριμένες εταιρείες στον τομέα των υποδομών – μεταφορών και στην εφοδιαστική αλυσίδα συμμετέχουν και παρουσιάζουν θέσεις και αποτελέσματα στο συνέδριο.

Οι δράσεις υποστηρίζονται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Εμπορικό Επιμελητήριο, ενώ πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Π.Ε. Έβρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος