Στην Αλεξανδρούπολη Αμερικανοί επαγγελματίες του Real estate

Από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε το ταξίδι στην «άγνωστη» Ελλάδα 22 μεσιτών και εκπροσώπων μεσιτικών γραφείων – μελών της Ένωσης Μεσιτών του Σικάγο των ΗΠΑ. Η αντιπροσωπεία που θα παραμείνει στην Ελλάδα για οκτώ ημέρες, βρέθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου και τα μέλη της παρακολουθήσαν εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις του επιχειρηματικού προφίλ και της επενδυτικής δυναμικής της περιοχής μας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και μεσίτες από την Αλεξανδρούπολη και άλλες πόλεις του Έβρου, που προσκλήθηκαν από το Επιμελητήριο.

«Το αμερικανικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας είναι έκδηλο από καιρό, και πλέον, εφόσον το επιτρέπουν και οι υγειονομικές συνθήκες, βλέπουμε ότι γίνεται και πράξη. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν σήμερα εδώ, ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην περιοχή μας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι μέλη μίας από τις μεγαλύτερες Ενώσεις των ΗΠΑ με χιλιάδες μέλη. Συνεπώς, η διαφήμιση του Έβρου στο κομμάτι των real estate ευκαιριών είναι τεράστια και αναμένουμε σύντομα τη σύναψη συμφωνιών», σχολίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Οι Αμερικανοί επαγγελματίες του Real estate συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο, Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος τους ενημέρωσε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης που αποκαλύπτονται και αυτήν την στιγμή τη φέρνουν στο προσκήνιο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μεγάλα επενδυτικά projects δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος που αυτήν την στιγμή βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και ανοίγουν τον δρόμο για νέα επενδυτικά σχήματα στους τομείς των logistics, του εμπορίου, των μεταφορών και του τουρισμού, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και οι άνθρωποι του, εργατικοί, ευγενικοί και ανοιχτόμυαλοι, εργάζονται και μάχονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο που θα συμβαδίζει με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν και να υποδεχτούν τυχόν επενδύσεις που θα ακολουθούν αυτήν την κατεύθυνση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος